DAY 259 / THIS BEAUTIFUL PLACE

Au Pair i London 2014/2015 Permalink0
Förra onsdagen var det mening att jag, tillsammans med Melyssa, skulle gå på den gratis engelskalektion som finns i Richmond Adult College på onsdagar. Dock kom vi båda lite för sent. Jag var inte sen tidsmässigt men det var många andra där redan och det är de som kommer först som får plats. Så jag gick och köpte mig en billig chokladmjölk på Tesco *classy* och ringer Melyssa, som jag trodde var inne på lektionen. Men det visade sig att inte heller hon fått plats, och att vi båda var planlösa. Så vi satte oss vid vattnet då vädret var superhärligt, och pratade samt kollade på alla fåglar, precis som gamla tanter. Det finns så sjuka fåglar här vid floden alltså, fick inte med dem på bild men vi kunde skratta gott åt att vi satt omringade av alla fjäderfän. 


Efter att ha vinkat hejdå till Melyssa och fåglarna valde jag att promenera hem, vädret tillät en liksom inte att ta bussen hem. Men jag tog inte den vanliga vägen hem, utan valde att utforska lite!


Kolla den här fina djungelliknande platsen, önskar det här var vägen till mitt hus typ.


Vandrade över de träbroar som finns till för när vattnet står högt.


Kom förbi "Ham House" som är ett gammalt hus som tillhört någon kung. Finns så mycket historia överallt i London och mycket här i Richmond, Ham, men det känns konstigt att bo 3 minuter från en gammal kungs hus. 

Promenaden var så somrig, speciellt på grund av alla de blommor och de platser som påminde om sommaren i Sverige! Jag gick till och med lite vilse så jag frågade en kvinna med hund om hjälp, och så slutade det med att vi promenerade tillsammans tills jag hittade hemvägen igen hehe. Det är ännu en sak jag gillar med London, vänligheten och öppenheten, att människor vågar prata men också att man vågar prata mer med människor man inte känner. Så trots att denna dagen inte blev som planerad var det en superhärlig sommardag och jag fick upptäcka lite nytt och vackert som legat precis runt hörnet utan att jag vetat om det!
Till top