THE WEEKEND AND TODAY

Update Permalink0


Jag hade en mysig helg denna helg. I fredags åkte jag med familjen till Kista och åt middag där, jättegod kycklingsouvlaki med sånt där gult ris (kokas med buljong eller något tror jag, åh så gott) - supergott! Efter det handlade vi en födelsedagspresent och åkte sedan hem. Det tråkiga med fredagen var väl att jag var så extremt trött så att jag somnade alldeles för tidigt och inte hann njuta av godiset jag köpt haha. På lördagen åkte vi hem till mina sysslingar för att fira ett födelsedagsbarn, därav presenten. Det var jättetrevligt och så åt vi massa god fika! Efter det åkte jag hem, åt middag och packade sovväskan. Sedan hämtade Jonas upp mig och vi åkte och kollade på bio. Wolf of Wall Street blev det, den var som många sagt väldigt bra och trots att den även var hemskt på många sätt gav den många, många skratt så det var lyckat! Sov hos älsklingen och sen pluggade jag matte hela söndagen.
 


                                    
 
Idag har jag bara haft en lektion. Dock kom jag till skollan två timmar tidigare på grund av att jag och Cissi bestämt plugg-dejt då vi skulle jobba på vårt projektarbete (vilket vi gjorde också hehe). Så det var vi jätteduktiga med! Efter det hade vi alltså min enda lektion, geografi, åt lunch och åkte till Stadsmissionens Center på Kungsholmen för att göra ett studiebesök där till vårt projektarbete. Det var väldigt intressant, inte så givande som jag hoppats men ändå intressant! Efter det så åkte jag och jobbade lite snabbt, för att sedan vi halv 5 åka tillbaka till skolan igen och plugga matte på Mattehjälpen i två timmar (har matteprov i övermorgon, onsdag).
 
På vägen till skolan stannade jag dock vid BikBok, för att testa ett linne jag kollat på i några dagar nu och som redan är slut i min storlek i flera affärer. Vill egentligen inte köpa det för att det är för kallt att ha det på sig nu hehe, men i och med att det verkar var tryck på det så slog jag till. Det är så himla sött tycker jag! Sött och somrigt, och fint med den öppna glipan i ryggen (syns på andra bilden men lite svårt att se). Den finns i olika mönster och färger, och egentligen ville jag ha en vit eller blå, men det fanns bara en enda Small kvar och den var i svart. Ska ge mig ut på jakt efter någon annan färg och kanske byta, men får se vad jag hittar! Nu ska jag fortsätta plugga, skriver på en engelskauppsats och ska läsa lite matte igen. Hejsvej!
 
Till top