DAY 26 / WESTFIELD

Au Pair i London 2014/2015 Permalink1
Hjälp, vad jag är efter med bloggningen (vet att du lidit och väntat Frida haha), men vi börjar där vi slutade sist. Sista jag skrev var det onsdag och jag hängde i Hammersmith med Evelina och Frida, och då bestämde vi även att vi skulle åka till den stora gallerian Westfield dagen efter, vilket vi gjorde!!! För mig tog det en timme att ta mig dit, så efter att jag lämnat barnen i skolan åkte jag hem, åt lite, och sedan hoppade jag på en buss jag aldrig åkt förut. Sedan skulle jag byta buss, och snacka om att det blev stress när jag ser den andra bussen komma samtidigt som jag måste korsa cirka 10 övergångsställen i en rondell med vänstertrafik för att hinna med den. Men jag hann faktiskt med bussen (hallelujah) och sedan kom jag efter en lång resa fram till Westfield.


Detta var då entrén till Westfield, eller en av de många ingångarna haha. Evelina och Sara var redan i gallerian när jag anlände, och när vi äntligen hittade varandra i den stora gallerian så satte vi igång shoppingrundan! Målet med besöket var förresten att hitta klackar till Evelina och Sara då vi skulle ut på Mayfair-klubbar både fredag och lördag och där måste man ha någon typ av klackar.


Detta är en bråkdel av Westfield. Vi började vid en av mina favoritaffärer här i England och London - Bershka. Där hittade jag en fin svart kjol för 16.99 som fick bli min, hade ingen bra galje att fota den på så den får ni se senare!


Efter lite sko-shoppande på New Look och besök i andra butiker så tog vi oss till det andra skälet till varför vi åkte till Westfield - frozen yoghurt! Här posar vi fint på glassbaren "Snog".


Detta var min glass, och tro mig när jag skriver att det var svårt att hålla sig från att äta innan jag tog dessa foton, men bloggen kommer först haha. Vi fick en deal då vi fick välja två olika smaker glass och sedan tre olika toppingar. Ja, här i London har de flesta yoghurtglassbarerna olika storlekar och man får välja om man vill ha en, två eller tre toppingar (man kunde köpa extra för cirka 9 kronor per topping) istället för att man plockar själv och väger. Jag föredrar att plocka själv och väga för då kan man ju testa flera olika toppingar men färre bitar av varje. Jag valde i alla fall chokladglass och kokosglass och mina tre toppingar fick bli brownie, marshmallows och jordgubbar och så fick man välja sås gratis och jag valde kolasås. Detta var lika gott som det ser ut!


Finisarna Evelina och Sara!
 
Efter glassen, pausen och snack så kollade vi vidare i butiker en liten stund och sedan åkte alla hemåt åt olika håll för att passa barn som vanligt. Min kväll blev en av de längsta och jobbigaste då barnen bråkade och slogs, men jag överlevde och åt chips för att lugna stressen och sedan somnade jag.
Till top