DAY 294 / BST FESTIVAL

Au Pair i London 2014/2015 Permalink2
Midsommarhelgen var fullpackad av roliga grejer. Frida som jobbar på eventföretag hade nämligen fixat gratisbiljetter till British Summertime Festival i Hyde Park! Det pågick i två helger och under veckodagarna kunde man gå på "Silent Cinema" och lite andra event, dock hade jag bara tid och råd (i och med att det var gratis hehe) att gå på söndagens konserter, och jag är så glad att jag kunde det. Är extremt tacksam för att Frida fixade biljetter till mig och Evelina. Vi möttes upp någon timme efter tolv och gick tillsammans in på festivalområdet efter att ha hängt lite i Hyde Park. 


Det första vi gjorde var...


...att gå på toa haha. Mycket spännande start.


Mina fina, underbara vänner <3


Första konserten var Years & Years, den gruppen som har hiten "King" och de ägde sönder scenen! De hade inte bästa speltiden vilket var synd för dem, de gjorde en väldigt bra konsert.


Sedan utforskade vi området.


Och en snäll man tog foto på oss.


Beauty herself!


Glassdags innan konsert nummer två, för en pund fick vi testa snogs nya glassmak.


Min eksem var hemsk den här dagen så glasögonen fick vara på hela vägen till kvällen...


Lunchen var en organisk hamburgare, helt otroligt god.
 

Äta posa, posa äta.


Ciderföretaget Bulmers hade fem olika små stugor med olika aktiviteter man kunde delta i. Här letade tjejerna efter bollar med bokstäver på för att bilda ordet Bulmers och vinna solglasögon. Vann tyvärr inte men hittade alla förutom två bollar.

En av stugorna var ett minidisco/en miniklubb och där dansade vi oss varma i mellanåt.

Vi kollade även på The Foxes, MIKA och Kylie Minogue, samt något annat band jag inte visste namnet på. Alla bandet/artisterna leverade verkligen och vi hade världens bästa dag med vädret som bjöd på strålande sol, bra mat och bästa vänner <3
 
Till top