DONE SOME SHOPPING LATELY

Additional, Update Permalink0
Under den senaste veckan har jag shoppat kläder, vilket jag försöker hålla mig borta ifrån så mycket som möjligt så att det går några veckor minst/en månad innan jag handlar igen. Försöker ju spara de pengar jag jobbar ihop liksom. Åter till ämnet; shopping. Det blev lite saker här och där, inga stora summor som tur är. Börjar bakifrån kan man säga, då jag shoppade förra måndagen, i fredags, i söndags och idag. Idag och i söndags blev jag taggad på att handla badkläder, och såg att en tjej på instagram köpt fett snygga bikinis på H&M. Självklart fanns inte de som jag ville ha inne i min storlek, så det fick bli lite annat. Har hela tiden suktat efter en kornblå bikini också, men så blev det det helt motsatta.
 
Detta är den första delen, och trots att inte överdelen fanns i min storlek köpte jag trosorna p.g.a. den härliga färgen, som jag skulle kalla för korall, och så har den snygga detaljer! Denna tänker jag matcha med en vit virkad som jag köpte förr ett eller två år sedan då dessa har som en vit tråd runtom kommer det passa bra!
 
H&M Bikiniunderdel, 49.90 kronor
 

Köpte en underdel i samma modell som ovanstående fast med mönster. Verkligen inte min stil egentligen men nu gillade jag denna ändå. Köpte även en vanlig, svart triangelbikini för att det känns skönt att ha som bas, vilket jag inte har. Denna passar även till den mönstrade underdelen tycker jag så jag är nöjd!
 
 
H&M Bikiniöverdel, 79.90 kronor. H&M Bikiniunderdel, 49 kronor.
Till top