DAY 242 - LE PAIN QUOTIDIEN

Au Pair i London 2014/2015 Permalink0
Igår var det onsdag och jag som legat hemma och sovit och jobbat både måndag och tisdag för att försöka bli frisk fick äntligen ta mig ut en liten stund. Jag har inte fikat/ätit ute på "ett bra tag", typ lite över en vecka i alla fall, vilket är ovanligt för mig så att få ta en fika med Evelina var så mysigt. Trots att det var jobbigt p.g.a. sjuk. Tog med mig datorn och så kollade vi lite på saker att göra i Dublin, planerade dagarna lite, och så åt vi supergod frukost. Vi hade bestämt möte på Le Pain Quotidien och jag har velat gå hit så länge men vi hamnar alltid på andra ställen, som också är grymma, så jag var nöjd och glad. Efter Dublin-fika gick vi och växlade pengar innan vi båda åkte hemåt.

Fina Evelina ♥


Min "Petit Dejeuner", frukost, som jag beställde. Då fick man en juice, varm dryck och en croissante eller pain au chocolate (det valde jag, mums, önskar jag fick äta det till frukost varje dag) samt massor av bröd. Typ ohälsosamt många brödskivor. Till det fick man smör och så olika sorters marmelad och även en helt underbar chokladkräm. Som tur var hade den varken nötter eller mandlar i sig så det var det enda jag åt på mina mackor. Tycker inte brödet var bra för marmelad, så tur att det fanns denna underbara kräm!


Den varma chokladen var lite speciell då man fick en kopp med varm mjölk och en mini-kanna fylld med smält choklad. Sedan fick man blanda ihop det hela själv vilken gav en kul effekt och gjorde själva caféupplevelsen speciell. Dock smakade drycken inte supermycket men det kan ju ha varit för att jag var sjuk också.

Lyckades få en "Immune Boost"-juice istället för den vanliga apelsinjuicen som ingick. Denna bestod av äpple, morot och ingefära, älskar såna här juicer så mycket!
Till top