REVEALING A SECRET

Update Permalink2
Hejsan på er. Hur dålig är jag på en skala från 1 till 10 just nu? 9 enligt min egen åsikt. Sist jag bloggade var efter mina två första jobbdagar i juli. Sedan dess har jag hunnit med ett flertal roliga saker, såsom att jobba ytterligare. Och med det menar jag typ hela juli. Därimellan har jag hängt med Jonas, vänner, åkt båt, fikat och bara haft min egna tid. Men den mesta tiden har faktiskt spenderats med Jonas, man får passa på nu på sommaren för när skolan börjar kommer det bli lite körigt. Nu har han varit bortrest i fyra dagar så har inte setts på.. fyra dagar!! Imorgon ska jag jobba någon timme och sedan åka hem till honom och sova där. Saknar honom så (jag vet, redan).
.
.
Kanske undrar ni förresten vad jag jobbat med hela juli? Jo, nu avslöjas den lilla hemlisen jag talat om i tidigare inlägg, och det var även detta som jag gjorde casting för i juni. Jag håller på med inspelningen av Project Runway Sverige där jag medverkar som en av modellerna. Det är otroligt kul och spännande, berättar mer om det när det närmar sig sändningsdags (sent i höst), men som jag känner nu så känns det bara sjukt att man kommer se sig själv på TV. Kanske kommer jag inte våga att titta alls.
.
.
Nu ska jag fortsätta kolla på OS-invigningen. Puss på er, återkommer snart och har massa bilder och har shoppat lite nytt senaste veckorna, självklart ska ni få se. HEJ.
Till top