THIS WEEK / HALF TERM

Au Pair i London 2014/2015 Permalink0
Denna veckan har barnen, liksom barnen i Sverige, höstlov. Detta innebär att de inte har någon skola och att jag har fått jobba mycket mer. Måndag, tisdag och onsdag har jag börjat jobba när barnen vaknar, och det första barnet vaknar 07:00 så från 07:00 på morgonen tills cirka 17:00-19:00 har jag jobbat dessa tre dagar. Det har varit väldigt roligt faktiskt, och inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, dock har jag såklart känt mig tröttare. Min veckan har bestått av att hänga med barnen, laga mat. I måndags hängde vi i solen och åt kakor, jag och den minsta hade picknick i den enorma och vackra parken Kew Gardens, och handlade mat tillsammans. I tisdags följde jag barnen till deras privatlärare och så gick vi på bio efter och i onsdags lekte barnen med sina vänner så jag behövde mest finnas till och fixa tvätt, mat o.s.v.
 
Igår, torsdag, fick jag förmiddagen ledig så jag åkte till Kingston och handlade saker till Halloween och när jag började jobba vid kl 14:00 åkte jag och barnen till en affär som heter "A Party Palace" där de fick handla saker till sina halloween-dräkter. Vi gick i lite andra affärer med och sedan blev det middagstid så vi gick hem och jag lagade middag. Jag och barnen åt själva och föräldrarna kom hem sent med barnens kusiner som kom från Italien. De ska bo hära några nätter då de har en weekend här i London. De är ett år yngre än mig bara så det var kul att träffa dem då vi ändå har rätt mycket gemensamt! 
 
Här kommer några bilder från när vi var i Kew Gardens och hade picknick, kan dock inte lägga upp bilder på minstingen så ni får mest bilder från parken.

Vad är Kew Gardens? Något speciellt? Svaret är JA! Det är en enorm park, en "Botanic Garden" med alla möjliga sorters växter, köttätande växter och speciella träd. Nu såg jag bara en bråkdel av parken så jag måste gå tillbaka dit snart och se mer, de brukar ha utställningar där och under julen gör man den vinter-mysig!


Vi hade solnedgång och jag fick massor av vackra bilder som denna.


Posin'.


Fina lilla E.

Ett jättestort och vackert växthus, som tyvärr var stängd för renovering.
Detta är en Pagoda-byggnad förklarade mitt barn för mig. Väldigt fin var den!
Till top