DAY 173 - CHINESE NEW YEAR CELEBRATION

Au Pair i London 2014/2015 Permalink0
I söndags var det dags att fira in det kinesiska nyåret! Det gjorde vi tillsammans med många andra, gatorna i China Town och lite runt om var avstängda och smockfulla. Det var alltså ingen trafik men tusentals människor och ett tag stod jag mitt i en klunga människor utan att komma någonstans. Jag var helt fast och tänkte att jag bara skulle stå och vänta tills hela eventet var över, men det kunde jag ju inte haha så fick klämma mig fram och på något sätt hittade jag Evelina, Johanna och Emma! Kan ju nämna att jag påvägen till att möta upp tjejerna fick cirka tio 16-åriga fransyskor på halsen och guidade dem, kul när man känner sig cool och kan visa vägen lol. Nyårsfirandet kunde nu börja! 


Det var fint pyntat i China Town.

Denna bild får representera de uppträdanden so fanns här och var. Här kollade vi på dansande drakar (människor med enorma drakhuvuden ni vet) fast vi såg ju inte sådär jättemycket p.g.a. för mycket folk. Hann i alla fall även se en liten asiat som spelade fiol på Leicester Square.

Passade på att klappa djuren.

Efter att ha trängts med alla andra människor gick vi vidare, bort från folkmassorna var målet.
Vi hamnade på Caffé Nero nedanför Covent Garden. Dett a blev mitt första mål mat och jag åt en supergod cheesecake gjord på vit och mörk choklad med en kopp hallonte. Mums! Sedan åkte jag hemåt och hängde med min värdfamilj som kommit hem från sin skidsemester. Kände faktiskt att jag hade saknat dem när jag väl såg dem. Kom hem till ett nyfyllt kylskåp också vilket var så härligt!
Till top