SO FAR

Update Permalink0
Just nu har jag ju sportlov och det är så himla härligt alltså. Det började i fredags med att jag tog en fika med Johanna och Susanna efter skolan, träffade sedan Essie och kollade i affärer och tog även en fika med henne. På lördagen sov jag ut på riktigt för första gången på några helger eftersom jag har jobbat, så spenderade hela dagen hemma bara vilket var jätteskönt. På söndagen åkte jag med mamma och Alexandra till Vällingby och shoppade lite, köpte ett par utsvängda jeans som jag tror att jag ska behålla för de sitter så sjukt snyggt på men det känns så konstigt att se sig själv i dem haha. Köpte också en svart t-shirt och en vit långärmad (tunn stickad) tröja och älskar båda två, tänk vad lite shopping can make you feel.
 
I måndags träffade jag Anisa inne i stan och vi letade efter studenklänning till henne och hittade världens finaste, och så fikade vi på ett café som hade helt otroligt goda saker och framförallt var deras varm choklad den godaste jag någonsin druckit alltså. Igår, tisdag, åkte jag skidor i Romme med pappa och brorsan vilket var så himla roligt alltså. Det var världens härligaste dag med solsken hela dagen och så fick vi testa på de nya backarna som kom förra året. Är så glad att det blev av! Var rädd i början haha men att åka skidor är som att cykla, kroppen minns av sig själv. Idag har jag haft lite träningsvärk och är astrött och har bara pluggat och chillat.
 
Idag var det löning också (tjoho!) och imorgon ska jag träffa Cissi på ett café och plugga gymnasiearbete. Detta blev ett inlägg med bara massor av text men så får det vara! Hej så länge!
 
 
Till top